Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Blunders van Nacho

28 August
x
Wat is dit?

Nacho is een vriendelijk maar lompe Franse bulldog, hij kent absoluut zijn krachten niet maar is de grootste clown in huis.

Hier staan ze zeker bekend om maar het verbaasd me elke keer wat hij nu weer kan uithalen, zo heb ik zijn meest memorabele blunders en stunts eens bij elkaar gezet.

Vrienden maken

1 – Een tijd geleden was ik met Nacho aan het winkelen, ik zocht een bepaald soort pleister en bij de Etos mocht hij naar binnen. Toen ik aan een medewerkster (die gehurkt voor een schap zat) vroeg waar ik het artikel kon vinden dacht Nacho ‘he dat is leuk, die wilt vast spelen!’ en voor ik het wist sprong hij tegen de mevrouw aan en viel ze in het schap waar ze voor zat, de winkelmedewerkster lag als een Patrick zeester in het schap.

Nacho was zich van geen kwaad bewust maar ik schaamde me dood toen ik zag dat ze met haar volledige gewicht in het schap was gevallen.

 

Schoonheidsbehandelingen

2 – Nacho is geen echte franse bulldog, tenminste zijn vader en moeder zijn het zeker weten! Maar hij stamt meer van franse aardvarkens af denk ik… hij houdt van zwemmen (en dit kan hij ook) loopt dwars door regenplassen heen en vindt het absoluut niet erg om nat of vies te worden. Vooral dat laatste is soms een probleem..

Toen wij een franse bulldog wandeling hadden gepland liepen we gezellig met zn alle in Reeuwijk (super leuk wandelen trouwens), dit is super leuk om te wandelen want je kan altijd een ander rondje lopen er is een hondenstrand en overal heb je kleine.. zwarte.. slootjes..Vooral dat laatste vindt Nacho erg leuk, hij liep er op af deed heel voorzichtig,.. maar niet genoeg! hij kukelde zo voorover in het geweldig zwarte slootje, ik kon hem nog net aan zijn tuig eruit tillen en hij was he-le-maal zwart.

Blijkbaar zit het in de familie want een slootje verderop viel zijn halfbroer ook in een lekkere zwarte sloot

 

Remmen stuk

3 – Bij ons in de stad mogen ze nergens los, maar het was een keer rustig op de woensdag ochtend en we liepen in het stadsparkje een rondje. Er was niemand te bekennen dus Nacho mocht even los, we liepen een klein hoekje om en ik had nooit gezien dat er op dat moment ook ganzen zaten, die zitten er normaal nooit!

De gans schrok van Nacho en vloog weg, en Nacho erachter aan maar vergat even dat de singel er ook nog lag. Vol in de ankers maar helaas, hij ging vol het water in! Geschrokken en nat heb ik hem aan de kant geholpen, hij heeft bij thuiskomt lekker gedoucht.

Er zijn vast nog veel meer gekke dingen met Nacho want er gebeurd elke dag wel eens wat, geen dag is saai zonder hem!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester Geef koekje! x

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester

21 October Door: Nacho & Chester

Als trotse hondenbezitter wil je natuurlijk alleen het beste voor je trouwe viervoeter. Naast voeding, training en liefde, is het belangrijk om ook te investeren in kwalitatieve hondentuigen. Als ...

Lees het hele artikel
Rally-O workshop op Animal Event 2023 Geef koekje! x

Rally-O workshop op Animal Event 2023

12 May Door: Nacho & Chester

Afgelopen 7 mei was het dan eindelijk weer zover: hét Animal Event in de Beekse Bergen! Voor hondenbezitters is dit wat mij betreft een evenement dat je niet mag ...

Lees het hele artikel
Met een reactieve hond op zoek naar een hobby Geef koekje! x

Met een reactieve hond op zoek naar een hobby

12 December Door: Nacho & Chester

Zoals jullie vast wel eerder gelezen hebben ga ik regelmatig met Nacho en Chester naar de hondenschool, wij hebben inmiddels al de puppy, junioren + junioren vervolg cursussen met ...

Lees het hele artikel
Het leven met een Franse bulldog (of 2) Geef koekje! x

Het leven met een Franse bulldog (of 2)

12 April Door: Nacho & Chester

Het leven met een Franse bulldog… Nooit saai Is nooit saai, elke dag doen ze wel iets grappigs of stoms. Ze zijn altijd druk, staan bijna altijd aan. Alhoewel ...

Lees het hele artikel