Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Blunders van Nacho

28 augustus
x
Wat is dit?

Nacho is een vriendelijk maar lompe Franse bulldog, hij kent absoluut zijn krachten niet maar is de grootste clown in huis.

Hier staan ze zeker bekend om maar het verbaasd me elke keer wat hij nu weer kan uithalen, zo heb ik zijn meest memorabele blunders en stunts eens bij elkaar gezet.

Vrienden maken

1 – Een tijd geleden was ik met Nacho aan het winkelen, ik zocht een bepaald soort pleister en bij de Etos mocht hij naar binnen. Toen ik aan een medewerkster (die gehurkt voor een schap zat) vroeg waar ik het artikel kon vinden dacht Nacho ‘he dat is leuk, die wilt vast spelen!’ en voor ik het wist sprong hij tegen de mevrouw aan en viel ze in het schap waar ze voor zat, de winkelmedewerkster lag als een Patrick zeester in het schap.

Nacho was zich van geen kwaad bewust maar ik schaamde me dood toen ik zag dat ze met haar volledige gewicht in het schap was gevallen.

 

Schoonheidsbehandelingen

2 – Nacho is geen echte franse bulldog, tenminste zijn vader en moeder zijn het zeker weten! Maar hij stamt meer van franse aardvarkens af denk ik… hij houdt van zwemmen (en dit kan hij ook) loopt dwars door regenplassen heen en vindt het absoluut niet erg om nat of vies te worden. Vooral dat laatste is soms een probleem..

Toen wij een franse bulldog wandeling hadden gepland liepen we gezellig met zn alle in Reeuwijk (super leuk wandelen trouwens), dit is super leuk om te wandelen want je kan altijd een ander rondje lopen er is een hondenstrand en overal heb je kleine.. zwarte.. slootjes..Vooral dat laatste vindt Nacho erg leuk, hij liep er op af deed heel voorzichtig,.. maar niet genoeg! hij kukelde zo voorover in het geweldig zwarte slootje, ik kon hem nog net aan zijn tuig eruit tillen en hij was he-le-maal zwart.

Blijkbaar zit het in de familie want een slootje verderop viel zijn halfbroer ook in een lekkere zwarte sloot

 

Remmen stuk

3 – Bij ons in de stad mogen ze nergens los, maar het was een keer rustig op de woensdag ochtend en we liepen in het stadsparkje een rondje. Er was niemand te bekennen dus Nacho mocht even los, we liepen een klein hoekje om en ik had nooit gezien dat er op dat moment ook ganzen zaten, die zitten er normaal nooit!

De gans schrok van Nacho en vloog weg, en Nacho erachter aan maar vergat even dat de singel er ook nog lag. Vol in de ankers maar helaas, hij ging vol het water in! Geschrokken en nat heb ik hem aan de kant geholpen, hij heeft bij thuiskomt lekker gedoucht.

Er zijn vast nog veel meer gekke dingen met Nacho want er gebeurd elke dag wel eens wat, geen dag is saai zonder hem!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Daag je hond eens uit! Geef koekje! x

Daag je hond eens uit!

24 juni Door: Nacho & Chester

Soms heb je wel eens van die dagen dat het van dat druilerige weer is.. dan heb je totaal geen trek om een wandeling buiten te gaan maken zonder ...

Lees het hele artikel
Chester's 1ste jaar! Geef koekje! x

Chester's 1ste jaar!

20 mei Door: Nacho & Chester

13 Maart 2018 5.40 ik weet het nog als de dag van gisteren. De geboorte We zagen in de puppy app groep dat Lucy was begonnen met hijgen, mijn ...

Lees het hele artikel
Nacho en Chester op Animal Event Geef koekje! x

Nacho en Chester op Animal Event

12 mei Door: Nacho & Chester

Afgelopen Zondag 5 mei was ons bezoek aan het Animal Event, dit is voor mij bij uitstek echt hét dierenuitje van het jaar! Voor ons is het ongeveer een ...

Lees het hele artikel
Bruidsjonker Nacho Geef koekje! x

Bruidsjonker Nacho

14 april Door: Nacho & Chester

Op 25 Augustus 2017 zijn wij getrouwd, en op deze bijzondere dag mocht Nacho natuurlijk niet ontbreken! We wilden hem graag een leuke rol geven op onze dag en ...

Lees het hele artikel