Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Mijn leren halsband van MEOLA

12 maart
x
Wat is dit?

Voordat ik bij mijn baasjes kwam wonen, hebben zij goed voor mij geshopt. Voerbakjes, een bench, veel te veel speelgoed en natuurlijk ook een riem en halsband. Mijn baasje was gelijk verliefd op een leren halsband en riem. Alleen, een halsband kopen voor zo’n klein hondje is best moeilijk. Ze wist namelijk nog niet precies hoe groot ik zou worden en of ik mijn puppybandje nog zou passen na een half jaar. Daarom kocht ze een fel oranje nylon bandje, met het idee om een leren halsband te kopen als ik uitgegroeid zou zijn.

Nu ben ik negen maanden en zo goed als uitgegroeid. Het fel oranje bandje is al lang niet meer fel, maar dof en verschoten. Mijn baasje begon dus al om zich heen te kijken naar een nieuwe halsband voor mij. En toen kregen we een berichtje van Amy van MEOLA. Ze wilde mij een mooie leren halsband geven. Kwam dat even goed uit!

Een leren halsband is niet alleen erg mooi, het heeft ook nog eens meerdere voordelen. Voor jou én je baasje!

De voordelen van een leren halsband

  • Een leren band geeft een authentiek gevoel
  • Een band van leer heeft een betere afwerking dan een band van synthetisch materiaal
  • Leer is duurzaam
  • Leer is soepel
  • Leer is elastisch

Mijn baasje gaf mijn nekomvang aan Amy door en zij is aan de slag gegaan. Een poosje later werd mijn nieuwe halsbandje netjes bij ons thuisbezorgd. Kijk eens hoe mooi!

Ik vind luisteren soms nog erg moeilijk en trek nog wel eens hard aan de riem. Omdat leer zo elastisch is, bestaat de kans dat een leren halsband (mede door hard trekken) uitrekt. Daarom stikt Amy haar halsbanden altijd dubbel. Zo veert het leer minder en rekt het minder uit.

Toen ik de band net kreeg, voelde het leer nog een beetje stug aan. Maar nu ik hem een poosje om heb, is het leer soepeler geworden en valt de band mooi om mijn hals. Ik ben er erg blij mee! Dank je wel Amy!

Wil je ook zo’n mooie band? De legergroene halsband die ik heb kost €30 inclusief naamplaatje. Je koopt hem hier. Maar Amy heeft nog veel meer moois in haar shop staan, kijk maar eens!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Poes de Hond

Nieuwe Printsfield producten! (+kortingscode) Geef koekje! x

Nieuwe Printsfield producten! (+kortingscode)

29 juni Door: Poes de Hond

Herinner je je die leuke sokken van Printsfield nog? Ik ben er gek op en was dan ook heel blij toen ik hoorde dat Printsfield een aantal nieuwe producten ...

Lees het hele artikel
6 x onze favoriete snuffelkleden Geef koekje! x

6 x onze favoriete snuffelkleden

21 mei Door: Poes de Hond

Zoals je misschien wel weet is Poes dol op snuffelen. Als we een wandeling maken loopt ze vaak met haar neus over de grond, op zoek naar alles wat ...

Lees het hele artikel
Snuffelkleden en snuffelmatten voor honden Geef koekje! x

Snuffelkleden en snuffelmatten voor honden

21 mei Door: Poes de Hond

Weet je nog dat ik vorig jaar een snuffelmat voor Poes maakte? Nog steeds is deze mat favoriet. Waar Poes bijna niks geeft om tennisballen en er niks van ...

Lees het hele artikel
Wandelen bij de Posbank met je hond Geef koekje! x

Wandelen bij de Posbank met je hond

11 februari Door: Poes de Hond

Als je een hond hebt, is het simpel: er moeten elke dag meerdere wandelingen gemaakt worden. Voor de één voelt dit echt als een moetje en is het een ...

Lees het hele artikel