Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Mijn leren halsband van MEOLA

12 maart
x
Wat is dit?

Voordat ik bij mijn baasjes kwam wonen, hebben zij goed voor mij geshopt. Voerbakjes, een bench, veel te veel speelgoed en natuurlijk ook een riem en halsband. Mijn baasje was gelijk verliefd op een leren halsband en riem. Alleen, een halsband kopen voor zo’n klein hondje is best moeilijk. Ze wist namelijk nog niet precies hoe groot ik zou worden en of ik mijn puppybandje nog zou passen na een half jaar. Daarom kocht ze een fel oranje nylon bandje, met het idee om een leren halsband te kopen als ik uitgegroeid zou zijn.

Nu ben ik negen maanden en zo goed als uitgegroeid. Het fel oranje bandje is al lang niet meer fel, maar dof en verschoten. Mijn baasje begon dus al om zich heen te kijken naar een nieuwe halsband voor mij. En toen kregen we een berichtje van Amy van MEOLA. Ze wilde mij een mooie leren halsband geven. Kwam dat even goed uit!

Een leren halsband is niet alleen erg mooi, het heeft ook nog eens meerdere voordelen. Voor jou én je baasje!

De voordelen van een leren halsband

  • Een leren band geeft een authentiek gevoel
  • Een band van leer heeft een betere afwerking dan een band van synthetisch materiaal
  • Leer is duurzaam
  • Leer is soepel
  • Leer is elastisch

Mijn baasje gaf mijn nekomvang aan Amy door en zij is aan de slag gegaan. Een poosje later werd mijn nieuwe halsbandje netjes bij ons thuisbezorgd. Kijk eens hoe mooi!

Ik vind luisteren soms nog erg moeilijk en trek nog wel eens hard aan de riem. Omdat leer zo elastisch is, bestaat de kans dat een leren halsband (mede door hard trekken) uitrekt. Daarom stikt Amy haar halsbanden altijd dubbel. Zo veert het leer minder en rekt het minder uit.

Toen ik de band net kreeg, voelde het leer nog een beetje stug aan. Maar nu ik hem een poosje om heb, is het leer soepeler geworden en valt de band mooi om mijn hals. Ik ben er erg blij mee! Dank je wel Amy!

Wil je ook zo’n mooie band? De legergroene halsband die ik heb kost €30 inclusief naamplaatje. Je koopt hem hier. Maar Amy heeft nog veel meer moois in haar shop staan, kijk maar eens!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Poes de Hond

De leukste AliExpress koopjes voor je hond Geef koekje! x

De leukste AliExpress koopjes voor je hond

3 september Door: Poes de Hond

Net als vele anderen ben ik groot fan van AliExpress. Ik vind het heerlijk om de grote webshop urenlang af te struinen en de leukste koopjes en hebbedingetjes in ...

Lees het hele artikel
Deftige dieren op kasteel Amerongen Geef koekje! x

Deftige dieren op kasteel Amerongen

2 augustus Door: Poes de Hond

Dit jaar heb ik maar liefst twee maanden zomervakantie. Dat klinkt lang (en dat is het ook hoor) maar tot nu toe weet ik de dagen goed te vullen. De ...

Lees het hele artikel
DIY Boho halsband Geef koekje! x

DIY Boho halsband

2 juni Door: Poes de Hond

Woef woef! Hoe gaat het met jullie? Jullie hebben even niks meer van mij gehoord, maar met mij gaat het goed :). Of beter gezegd, weer goed. Twee weken ...

Lees het hele artikel
Sokken van Printsfield (+kortingscode!) Geef koekje! x

Sokken van Printsfield (+kortingscode!)

25 maart Door: Poes de Hond

Laatst viel er bij ons een pakje door de bus waar mijn baasje heel blij van werd! Wil je weten wat er in zat? Er zaten sokken in het ...

Lees het hele artikel