Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Mijn leren halsband van MEOLA

12 March
x
Wat is dit?

Voordat ik bij mijn baasjes kwam wonen, hebben zij goed voor mij geshopt. Voerbakjes, een bench, veel te veel speelgoed en natuurlijk ook een riem en halsband. Mijn baasje was gelijk verliefd op een leren halsband en riem. Alleen, een halsband kopen voor zo’n klein hondje is best moeilijk. Ze wist namelijk nog niet precies hoe groot ik zou worden en of ik mijn puppybandje nog zou passen na een half jaar. Daarom kocht ze een fel oranje nylon bandje, met het idee om een leren halsband te kopen als ik uitgegroeid zou zijn.

Nu ben ik negen maanden en zo goed als uitgegroeid. Het fel oranje bandje is al lang niet meer fel, maar dof en verschoten. Mijn baasje begon dus al om zich heen te kijken naar een nieuwe halsband voor mij. En toen kregen we een berichtje van Amy van MEOLA. Ze wilde mij een mooie leren halsband geven. Kwam dat even goed uit!

Een leren halsband is niet alleen erg mooi, het heeft ook nog eens meerdere voordelen. Voor jou én je baasje!

De voordelen van een leren halsband

  • Een leren band geeft een authentiek gevoel
  • Een band van leer heeft een betere afwerking dan een band van synthetisch materiaal
  • Leer is duurzaam
  • Leer is soepel
  • Leer is elastisch

Mijn baasje gaf mijn nekomvang aan Amy door en zij is aan de slag gegaan. Een poosje later werd mijn nieuwe halsbandje netjes bij ons thuisbezorgd. Kijk eens hoe mooi!

Ik vind luisteren soms nog erg moeilijk en trek nog wel eens hard aan de riem. Omdat leer zo elastisch is, bestaat de kans dat een leren halsband (mede door hard trekken) uitrekt. Daarom stikt Amy haar halsbanden altijd dubbel. Zo veert het leer minder en rekt het minder uit.

Toen ik de band net kreeg, voelde het leer nog een beetje stug aan. Maar nu ik hem een poosje om heb, is het leer soepeler geworden en valt de band mooi om mijn hals. Ik ben er erg blij mee! Dank je wel Amy!

Wil je ook zo’n mooie band? De legergroene halsband die ik heb kost €30 inclusief naamplaatje. Je koopt hem hier. Maar Amy heeft nog veel meer moois in haar shop staan, kijk maar eens!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Poes de Hond

De leukste guilty dog video's Geef koekje! x

De leukste guilty dog video's

5 January Door: Poes de Hond

Januari is voor veel mensen een sombere maand. De feestdagen zijn voorbij, het geld en lekkere eten is op en buiten is het koud en guur. Tel daar dit ...

Lees het hele artikel
Dier op Papier: een portret van jouw huisdier Geef koekje! x

Dier op Papier: een portret van jouw huisdier

19 December Door: Poes de Hond

Een portret van jouw huisdier Jouw hond heeft een bijzonder plekje in je leven. Dat blije snoetje als je thuiskomt na een vermoeiende dag werken, het warme dierenlijfje aan ...

Lees het hele artikel
5x kerstcadeaus voor je hond Geef koekje! x

5x kerstcadeaus voor je hond

12 November Door: Poes de Hond

Het duurt natuurlijk nog even, maar wat mij betreft kan het niet snel genoeg komen: kerst! In deze nare tijden kunnen we allemaal wel wat gezelligheid en warmte gebruiken. ...

Lees het hele artikel
6x onze favoriete snuffelkleden Geef koekje! x

6x onze favoriete snuffelkleden

21 May Door: Poes de Hond

Zoals je misschien wel weet is Poes dol op snuffelen. Als we een wandeling maken loopt ze vaak met haar neus over de grond, op zoek naar alles wat ...

Lees het hele artikel