Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Deel 2 behendigheidstraining.

19 August
x
Wat is dit?

Hallo iedereen.

Leuk dat jullie weer mee lezen ????.

Yes het is weer zaterdag, dit betekent dat we weer training hebben!

Ik word al enthousiast als we er naar toe rijden. Vandaag is onze derde les alweer.

Ook vandaag gaan we weer een nieuw onderdeel krijgen, vandaag was dat de paaltjes, dit zijn meerdere paaltjes achter elkaar en de bedoeling is om hier (straks als ik die helemaal goed geleerd heb) zo snel mogelijk er door heen te gaan. Steeds om en om.

We beginnen eerst met 1 paaltje en het commando is paaltjes. Van mijn baasje af is het in en naar mijn baasje toe is het uit, dus bij het eerste paaltje was het in, en dan gelijk een positieve beloning (ik vind mijn beloning erg lekker! Dus hier doe ik dan ook erg mijn best voor). Daarna moesten we terug lopen naar het begin en opnieuw doen, nu zijn het er alweer 2, 1 keer in en 1 keer uit, ook nu kreeg ik gelijk weer een stukje worst! En zo hebben we dat geoefend tot 4 paaltjes. En steeds herhalen, dit is erg belangrijk is ons uitgelegd zodat we het goed gaan leren.

Tussen door mogen we zelf verder oefenen met de andere onderdelen, de hoogte sprong, de tunnel, de tafel en de kattenloop.

De kattenloop vind ik super leuk om te doen en ga hier dan ook erg snel overheen, aan het eind krijg ik dan een super beloning (Dit zijn dan vaak wat meer beloningen omdat dit een lastig toestel is voor honden).

Mijn baasje en ik hebben zelfs de tunnel helemaal los geoefend! En ik ben niet 1 keer weggerend naar andere honden. Waardoor mijn baasjes extra trots op mij is en mij extra beloningen gaf. ????

Vooral de trainers die ons les geven vinden dat ik het super snel op pak en het heel goed doe. We oefenen nu ook erg veel op het hier komen, zodat ik niet naar andere honden toe ga. Als dit helemaal onder de knie is kunnen we echt los gaan oefenen en de snelheid opvoeren!

Het is wel veel nadenken voor mij en ben ook na een uur trainen altijd erg moe. Ik krijg thuis dan altijd nog wat brokjes en ga daarna altijd eerst een paar uur slapen.????

Ik kijk nu al uit naar volgende week! Lezen jullie dan weer mee, ik heb gehoord dat we de wip gaan oefenen. Dit is een onderdeel dat mee naar beneden beweegt, vind het nu al spannend!

Pootjes van aiki ????????

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Shiba Inu Aiki

Wij mogen mee naar het werk! 🦊 Geef koekje! x

Wij mogen mee naar het werk! 🦊

19 June Door: Shiba Inu Aiki

Hallo pawfriends! 🐾 Op 21 juni is het internationale ‘Neem je hond mee naar je werk-dag’. 🐕 Nou mogen wij gelukkig altijd mee naar het werk toe! Aiki gaat ...

Lees het hele artikel
Ontmoet Suki! Geef koekje! x

Ontmoet Suki!

15 March Door: Shiba Inu Aiki

Ik heb een zusje! ? Het is alweer een tijdje geleden dat we een blog hebben geplaatst. Het was een beetje druk de laatste tijd… Maar we hebben heel ...

Lees het hele artikel
Dog's Rope House Geef koekje! x

Dog's Rope House

6 December Door: Shiba Inu Aiki

Wat is Dog’s Rope House? Het is een begin van mijn eigen bedrijfje! Ik maak zelf hondenriemen en lijnen. Speeltjes komen er nog bij. Ik ben op dit idee ...

Lees het hele artikel
Een Shiba Inu hebben ? Geef koekje! x

Een Shiba Inu hebben ?

26 November Door: Shiba Inu Aiki

Shiba Inu Aiki ? Ik krijg vaak de vraag wat voor ras Aiki is en krijg vaak te horen dat hij op een vosje lijkt. Een Shiba Inu is ...

Lees het hele artikel