Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Willow

“Willem?” Nee, Willow!

“Oh, van die… ene fantasy film uit de jaren 80? Heks uit Buffy the Vampire Slayer? Dochter van Will Smith? Grote bomen?”

Nee! Gewoon een mooie naam.

Willow is een zwerfhondje uit Portugal. Ze werd daar in april 2020 gevonden in een verlaten huis, zonder moeder, met vijf andere pups die totaal niet op haar leken.

Een glimmend zwart schaapje tussen de wit met bruine ruwharige ‘broers en zussen’.

Sinds augustus 2020 woont Willow in Nederland (Breda), een heuse ‘pandemic-puppy’ dus. Willow is een wat onzeker, maar ook nieuwsgierig hondje. Want, als ze eenmaal doorheeft dat iemand eigenlijk heel leuk is – hond of mens – gaan alle remmen los. Ze houdt er van om lekker lomp te stoeien met haar vriendjes. Vreemde honden vindt ze soms nog moeilijk, zeker als ze – net als zij – wat onzeker zijn. Samen gaan we daar aan werken.

Willow geniet het meeste van een spelletje ’tug-of-war’, na een boswandeling met haar kop uit het autoraam hangen, en gekriebeld worden op haar buik. Voor dat laatste gaat ze dan ook ongegeneerd met alle poten wijd liggen met een tevreden ‘grijns’ op haar koppie.

Willow
  • Geboren in april 2020
  • Rescue hondje uit Portugal
  • Hangt het liefst met haar kop uit het autoraam
  • Slaapt in de gekste houdingen
  • Geeft graag kusjes
Willow
Willow
Willow

Alle verhalen van Willow

Van pup naar grote puber Geef koekje! x

Van pup naar grote puber

31 August Door: Willow

Iedereen die ooit een pup heeft geadopteerd kent het wel: overal word je gestopt door mensen die jouw hondje even willen aaien, knuffelen en vertellen hoe lief ‘ie wel ...

Lees het hele artikel