Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Sokken van Printsfield (+kortingscode!)

25 maart
x
Wat is dit?

Laatst viel er bij ons een pakje door de bus waar mijn baasje heel blij van werd! Wil je weten wat er in zat? Er zaten sokken in het pakketje. En niet zomaar sokken!

Het zijn namelijk sokken met een fotoprint, en wel van mijn hoofd! Printsfield stuurde deze sokken naar ons op. Mijn baasje heeft de sokken het liefst elke dag aan, zo leuk vindt ze deze!

Ik kan me voorstellen dat jij ook wel zo’n mooi paar sokken wilt hebben. Om je daar een beetje bij te helpen, heb ik een kortingscode voor je. Hiermee krijg je twintig procent korting op jouw bestelling bij Printsfield.

De keuze is reuze

Printsfield heeft een enorm assortiment aan sokken. Korte sokken, lange sokken, tussen korte en lange sokken in, paarse, groene, witte, roze. Met hondenpootjes, donuts, pizza’s, hartjes. En daarbij natuurlijk een foto van jouw lievelingsdier of -persoon! De sokken die mijn baasje heeft zijn de standaard ‘dog socks’. Deze kosten € 17,99. Met de kortingscode betaal je dus maar € 14,40 voor deze sokken waarmee je ongetwijfeld de show steelt op school of je werk!

De sokken van Printsfield zijn stevig en dik, zeker geen kwaliteit die na twee keer wassen stuk is. Wij hebben ze nog maar net dus ik weet het niet zeker, maar ik denk dat ze geruime tijd meegaan.

Hoe werkt het?

Het bestellen van de sokken is heel eenvoudig. Je hoeft gelukkig niet zelf met Photoshop aan de slag om de foto vrij te maken.

Je gaat naar de website van Printsfield. Daar bekijk je het assortiment en kies je de sokken die jij graag wilt hebben. Aan de rechterkant van de gekozen sokken zie je een formuliertje dat je in moet vullen om ze te bestellen. Je kiest de kleur die je wilt en uploadt de foto die je op de sokken wilt. Dit hoeft dus geen vrijstaande foto te zijn, want de mensen van Printsfield knippen de foto voor je uit. Je kunt er voor kiezen om meerdere gezichten op een paar sokken te plaatsen. Hiervoor betaal je iets meer.

In het formulier kun je ook een opmerking plaatsen voor de designer. Bijvoorbeeld als je wilt dat de hoed die je hond op de foto opheeft ook op de sokken komt, of als je dat juist niet wilt.

Als je alles ingevuld hebt, voeg je je bestelling toe aan je winkelwagen en ga je betalen. Op deze pagina voeg je de kortingscode poes20 toe voor twintig procent korting op je bestelling ?. En na het betalen is het even wachten! Printsfield houdt je op de hoogte over de voortgang door af en toe mailtjes te sturen over de status van je bestelling, heel fijn.

Ik ben erg tevreden over de producten, service en kwaliteit van Printsfield en kan je de sokken van harte aanbevelen. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje voor je vriend, moeder, kind of hondenoppas! Ga jij ook sokken bestellen? Laat het me weten, dat vind ik leuk!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Poes de Hond

De leukste AliExpress koopjes voor je hond Geef koekje! x

De leukste AliExpress koopjes voor je hond

3 september Door: Poes de Hond

Net als vele anderen ben ik groot fan van AliExpress. Ik vind het heerlijk om de grote webshop urenlang af te struinen en de leukste koopjes en hebbedingetjes in ...

Lees het hele artikel
Deftige dieren op kasteel Amerongen Geef koekje! x

Deftige dieren op kasteel Amerongen

2 augustus Door: Poes de Hond

Dit jaar heb ik maar liefst twee maanden zomervakantie. Dat klinkt lang (en dat is het ook hoor) maar tot nu toe weet ik de dagen goed te vullen. De ...

Lees het hele artikel
DIY Boho halsband Geef koekje! x

DIY Boho halsband

2 juni Door: Poes de Hond

Woef woef! Hoe gaat het met jullie? Jullie hebben even niks meer van mij gehoord, maar met mij gaat het goed :). Of beter gezegd, weer goed. Twee weken ...

Lees het hele artikel
Mijn leren halsband van MEOLA Geef koekje! x

Mijn leren halsband van MEOLA

12 maart Door: Poes de Hond

Voordat ik bij mijn baasjes kwam wonen, hebben zij goed voor mij geshopt. Voerbakjes, een bench, veel te veel speelgoed en natuurlijk ook een riem en halsband. Mijn baasje ...

Lees het hele artikel