Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Skye is geholpen

17 december
x
Wat is dit?

Dinsdag 3 december was het zover en moest ik naar de dierenarts. Ik vind het altijd heel gezellig om bij mijn vriendinnen van Pets Health Waddinxveen langs te gaan. Maar nu liet mama mij opeens daar achter, ze gaf mij een aai over m’n koppie, kusje op m’n neus, zwaaide naar mij en liep daarna weg. 

Wat er daarna allemaal gebeurt is weet ik niet meer zo goed, want ik mocht van de vriendinnen even gaan slapen en toen ik weer wakker werd had ik opeens een geschoren buikje en een paar draadjes er in zitten. Intussen was het al middag, had ik een plasje gedaan en kwam mama mij weer ophalen. Ik kreeg een heel gek blauw ‘rompertje’ (geen idee wat dat betekend) aan en daardoor liep ik een beetje gek. Ook zag ik nog wat roze olifantjes vliegen dus werd er tegen mama gezegd dat ik maar even rustig aan moest doen. De rest van de middag heb ik lekker bij haar mogen knuffelen en kroelen en werd ik goed warm gehouden. 

Woensdagochtend zou ik voor het eerst twee pilletjes mogen eten, maar ik was nog zo misselijk dat ik helemaal niets wilde. Ik had de avond ervoor ook nog niets gegeten want ik bleef spugen en nu wilde ik ook niets in mijn mondje stoppen. Zelfs water drinken had ik geen zin in. Mama zei dat dat echt niet kon en spoot met een klein spuitje wat water in mijn mondje. Na een uurtje aangekeken te hebben maakte zij zich weer zoveel zorgen om mij dat ik weer terug naar mijn vriendinnen mocht. Gezellig een half dagje daar spelen en ik kreeg ook nog speciaal voer. Ik had gewoon nog steeds een beetje last van de narcose vertelde ze en gelukkig ging dat woensdag avond weer goed. Ik wilde weer eten en drinken maar had nog wel een beetje pijn. 

Richting het weekend dachten we dat alles goed ging, maar mama en papa noemde mij steeds stinkie. Ze vonden dat mijn wond een beetje stonk en daarom moest ik weer naar mijn vriendinnen nu mocht ik zelfs weer de dokter zien! Zo gezellig… tot dat ze mijn buikje wilde bekijken. Dat hoefde niet van mij, ik begon te rillen en tegen te werken want wilde niet dat iedereen mijn buikje zag. Met vier man sterk hebben ze gewonnen en hebben ze naar mijn buikje gekeken, schoongemaakt, 2 hechtingen eruit gehaald en toen mocht ik weer naar huis. Ik heb een ontstoken wond en moet nu antibiotica en extra pijnstillers slinken. Hopen dat het snel weer beter gaat en ik weer lekker kan gaan spelen. Want nu moet ik nog steeds rustig aan doen. 

Hebben jullie ook wel eens een operatie gehad en ging dat wel allemaal goed? Ik hoop het, want dit is niet zoals ik en mijn mama het hadden voorgesteld. 

Ik ben gewoon een bijzonder hondje zeggen mijn vriendinnen, die net ietsje meer zorg nodig heeft. 

Dikke kus van een zielig en ziek Skye’tje. 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Skye

Sup met je pup Geef koekje! x

Sup met je pup

22 juli Door: Skye

Het is begin juli, een zondagochtend en nog best wel vroeg, ik gok een uur of 7 dat het vrouwtje mij wakker maakt. Ze pakt een grote groene tas ...

Lees het hele artikel
Review ‘Ravage’ Geef koekje! x

Review ‘Ravage’

9 juli Door: Skye

Daar zit ‘t vrouwtje dan met een boek in haar handen. Ze wil mij het liefste voorlezen, maar vrouwtje weet heel goed dat ik daar het geduld niet voor ...

Lees het hele artikel
Lekkere traktatie Geef koekje! x

Lekkere traktatie

10 juni Door: Skye

Toen ik begon met bloggen voor jullie, kreeg ik een welkomstpakket. Daar zat een speeltje in en wat lekkers. Ik kreeg sappige kip jerky van Edgard & Cooper. Dit ...

Lees het hele artikel
Waarom staat er ‘niet aaien’ op mijn tuig? Geef koekje! x

Waarom staat er ‘niet aaien’ op mijn tuig?

30 april Door: Skye

Vandaag was ik lekker aan het wandelen en tijdens die wandeling zag ik allemaal mooie takjes. Het is een hobby van mij om de mooiste takken mee te nemen. ...

Lees het hele artikel