Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Plog: Smoofl Muffins en Cookies bakken op Jaeda’s verjaardag!

7 januari
x
Wat is dit?

Hoera! Jaeda wordt 3 jaar! Dat moet gevierd worden.? Samen bakken we Smoofl muffins en koekjes. Voordat we deze plog beginnen, nemen we jullie nog even mee terug in de tijd:

2 jaar geleden vierden wij Jaeda’s eerste verjaardag: puppyface!?  Ze was toen net 4 maanden bij ons als herplaatser. Daarop volgde een uitdagend jaar i.v.m. gedragsproblemen. Deze hebben we uiteindelijk overwonnen, en we vierden haar tweede verjaardag met een Unicorn party.? Dit jaar houden we het na alle verwennerij tijdens de feestdagen lekker simpel en gaan voor zelfgemaakte muffins en koekjes.??‍?

We beginnen met de Smoofl muffins, omdat deze het langst gebakken moeten worden (ze kunnen zowel in de magnetron als oven). In de verpakking zit een bakmix waar je water aan toevoegt, mixen maar… en klaar! De cups kunnen gevuld worden en gaan de oven in.?

Ondertussen beginnen we aan de ‘Tropical Delight’ koekjes. Ook dit is een bakmix waar alleen water aan toegevoegd hoeft te worden, handig! Al bij het mixen ruikt de keuken heerlijk zoet.? Er kunnen zo’n 30/40 koekjes gemaakt worden, maar ik kies voor iets grotere vormpjes. 

De muffins (hadden iets hoger gekund) decoreer ik met koekjes die we nog in huis hebben, dat maakt ze net iets feestelijker.? 

De koekjes zijn gebakken, ruiken lekker en zijn goed gelukt! Het resultaat:

Na ons keukenavontuur kunnen de dames genieten van hun zelfgemaakte Smoofl muffins en koekjes. Wil je zelf ook bakken voor jouw hond? Wij kochten de muffinmix en koekjesvorm bij Medpets. Op ons Instagram-account en onze Facebook-pagina kunnen jullie de ‘behind the scenes’-video bekijken!

Hebben jullie ook al eens samen met jullie viervoeter in de keuken gestaan om iets lekkers te maken? Zeker doen, gezellig!?

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jolie & Jaeda

Jolie en Jaeda vieren Dierendag! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda vieren Dierendag!

4 oktober Door: Jolie & Jaeda

Ook dit jaar een Dierendag Plog! Nu Jolie en Jaeda de aandacht moeten delen met hun zusje, mogen ze zeker op Dierendag niet vergeten worden💗 We beginnen de ...

Lees het hele artikel
Onze wandelroutine Geef koekje! x

Onze wandelroutine

21 augustus Door: Jolie & Jaeda

Iedereen die ons volgt, weet dat wij van wandelen houden. Als je geen tuin hebt, zul je ook wel moeten. Vaak wandelen betekent niet dat je veel wandelt, dus ...

Lees het hele artikel
Een zusje voor Jolie en Jaeda! Geef koekje! x

Een zusje voor Jolie en Jaeda!

16 mei Door: Jolie & Jaeda

Het zal jullie niet ontgaan zijn. Begin dit jaar hebben wij er een zusje bij gekregen! Na 4 maanden maken we de balans op; wat vinden we er nu ...

Lees het hele artikel
Nieuwe tuigjes voor Jolie en Jaeda! Geef koekje! x

Nieuwe tuigjes voor Jolie en Jaeda!

18 maart Door: Jolie & Jaeda

Onlangs ontvingen wij twee tuigjes van MEOLA. Over dit lederen handwerk schreven wij de volgende blog ? Mail! Of er bloggers waren die een op maat gemaakt tuigje van ...

Lees het hele artikel