Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Ons eerste pakketje

2 juli
x
Wat is dit?

Als hier thuis een pakketje aankomt is Vaös er als de kippen bij. Meneer denkt namelijk dat alles voor hem is, Lein die doet gewoon wat Vaös doet. Dus mevrouw staat er ook ongeduldig bij te kijken. Het duurt ze veel te lang voordat het pakket open is. En het ergste van alles moesten ze er ook nog mee op de foto. Ze waren helemaal klaar om meteen alles uit de doos te halen maar dat mocht niet van het baasje.

Speeltjes

De speeltjes zagen er ontzettend leuk uit, vrolijke gele kleur en leuke gezichten erop. Ik zag meteen dat er een pieper in zat. Laat Vaös nou een expert zijn in het veilig & snel onschadelijk maken van piepers. Lein die leert nu van Vaös hoe ze dat het beste aanpakt en kijkt haar ogen uit. Binnen 1,5 minuut was het speeltje zorgvuldig uit elkaar gehaald en de pieper onschadelijk gemaakt.

De bal heeft iets meer moeite gekost maar ook deze heeft het helaas niet overleefd. Dit soort speeltjes zien er ontzettend leuk uit maar voor mijn honden zijn deze niet zo geschikt. Als er geen pieper in zit gaan ze langer mee, want zo’n pieper moet en zal eruit gehaald worden.

Renske

Er zaten twee producten van Renske in. Dit merk kende ik al en weet dat veel mensen hier heel tevreden over zijn.

De stoommaaltijd was een schot in de roos. Ze hebben daar echt van gesmuld. De reden dat ik dit niet voer is omdat het nogal prijzig is met een grote hond & een sporthond. Wel vind ik dit een goed product om af en toe te geven omdat het geen ongezond tussendoortje is. Dus deze zullen zeker vaker gevoerd gaan worden.

Ook hebben we vleesrepen van Renske ontvangen gemaakt van konijn. Konijn vinden mijn honden ontzetten lekker dus ook hiermee zijn ze mega blij. Ik gebruik ze in stukjes als beloning tijdens een wandeling of trainingsmoment thuis. Ik vind ze fijn in gebruik omdat ik ze makkelijk kan breken en de hersluitbare verpakking vind ik ook ideaal. Het enige wat ik jammer vind is dat ik niet zie welke groentes er zijn toegevoegd en welke delen van het konijn er in zijn verwerkt.

Braaf

Er zat ook nog een verpakking van Braaf in. Maar helaas kan ik deze niet aan mijn honden voeren. Dit product is gemaakt van rawhide. Mijn honden raken verstopt van dit soort snacks. Het ziet er wel ontzettend smakelijk uit en we gaan een van onze vriendjes daar blij mee maken!

We hebben genoten van de producten in ons pakket.

Liefs, Vaös & Lein

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Vaös & Lein

Wat voer ik? BARF! Geef koekje! x

Wat voer ik? BARF!

21 april Door: Vaös & Lein

Vaös staat al sinds hij twee is op een rauw dieet. De overstap naar een Amerikaans BARF dieet was voor Vaös dus niet mega groot. Hij was immers al ...

Lees het hele artikel
Stafford olympics challenge days. Dag1 Geef koekje! x

Stafford olympics challenge days. Dag1

30 januari Door: Vaös & Lein

Vaös en ik doen dit jaar mee aan de challenge days van de stafford olympics. 5 Dagen verdeeld over het jaar met 2 challenges per dag. Dit is voor ...

Lees het hele artikel
Kunt u, uw hond bij zich houden? Geef koekje! x

Kunt u, uw hond bij zich houden?

31 oktober Door: Vaös & Lein

Hoe vaak heb jij het al moeten vragen ? Voor sommige honden eigenaren een echte ergernis. Honden die overal loslopen en niet goed onder appèl staan. Met name hinderlijk ...

Lees het hele artikel
Is een muilkorf zielig? Geef koekje! x

Is een muilkorf zielig?

17 september Door: Vaös & Lein

Ik probeer al onze honden de muilkorf aan te leren. Ik heb daar twee redenen voor. Als het een keer nodig is bijvoorbeeld bij de dierenarts kan ik de ...

Lees het hele artikel