Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Guus kreeg een supertof pakket van Sis and Dog

23 september
x
Wat is dit?

Verrassing

De hele week was mijn vrouwtje al aan het stuiteren. En dat was niet omdat we op vakantie waren met de boot. Oké, misschien een beetje. Maar ze had voor onze vakantie gehoord dat ze een pakketje zou krijgen van Sis and Dog voor mij!

Wat, voor mij? Dan mag ik dus ook stuiteren! Nou, dat heb ik dan ook wel gedaan in de vakantie. We waren superbenieuwd naar wat we zouden krijgen. Mijn vrouwtje hoopte op een snuffelmat, want die stond al lang op haar verlanglijstje.

Feestje

Eindelijk was het pakket binnen en mocht ik helpen uitpakken. Er zat heel veel papier in de doos. Dat vond ik wel leuk, dus ik trok het papier eruit om ermee te spelen. Ook een van de katten hielp mee.

Guus krijgt spullen van Sis & Dog
Zo had ik gelijk een beetje afleiding, want ik was heel zielig. De dag voor dat het pakket kwam was ik gecastreerd, en je weet… mannen zijn extra zielig als ze iets mankeren.

Wat zit er in

Sis and Dog pakket

1 bandana “pixel”
3 treats met de smaken banana, carrot en blueberry
1 snuffelmat in twee kleuren blauw.

Wat een feestje!

Bandana

Mijn vrouwtje deed dat gekke ding gelijk om. Ik snapte niet zo goed wat het was en wilde eraan trekken met mijn tanden, maar dat mocht natuurlijk weer niet. Mijn vrouwtje vindt hem erg leuk en ik denk dat ik hem als ik hem wat vaker draag ook wel leuk ga vinden. Ik heb hem al een keer om gehad met wandelen. Met de wind erbij die de bandana liet wapperen was de verleiding heel groot om er weer in te happen.

De treats

Er zaten drie doosjes treats in het pakket met een soort koekjes. De ingrediënten zijn minimaal en verantwoord en volgens mijn vrouwtje zou zelfs zij ze kunnen eten. Maar dat mag lekker niet, want er zit honing in en ze is vegan.

Sis and Dog Treats
De blueberry  bijvoorbeeld bevat granen, 13% blauwe bessen, zonnebloempitten, honing en karwijzaad.
Mijn vrouwtje maakte deze verpakking open en zag stervormige koekjes.

Sis and Dog treats ingrediënten

Ik kreeg er eentje maar tufte hem al snel weer uit. Ik vond hem te hard, en met harde koekjes weet ik me minder goed raad. Toen brak ze hem in stukjes, maar ik werd er nog niet heel blij van.

Sis and Dog treats vorm
De dag daarna probeerde mijn vrouwtje het nog een keer. Ik moest er echt even mijn best op doen en liet soms wat stukjes vallen, maar ik heb hem opgegeten. Mijn vrouwtje denkt dat het niet mijn favoriete tussendoortje gaat worden, maar eenmaal gewend aan de structuur zal ik ze wel opeten. Ze zal ze alleen voor mij niet kopen omdat ik toch meer de voorkeur geef aan wat zachtere en brosse voertjes naast een stukje worst of kaas.

De snuffelmat

Ik had geen idee wat dat nou was, maar mijn vrouwtje zei dat ik dit wel leuk ga vinden omdat ik dol ben op snuffelen.
De onderkant is een rubberen mat, waardoor hij mooi plat blijft liggen op de vloer.

Sis and Dog snuffelmat onderzijde

Er doorheen zitten slierten fleece gevlochten die heel zacht zijn. Mede door de rubberen mat oogt de snuffelmat solide en sterk.

Sis and Dog snuffelmat
Hij kan ook in de wasmachine in bijvoorbeeld een waszak op 30 graden. Heel handig als hij vies is.
Tussen die slierten verstopte mijn vrouwtje voertjes die ik op moest zoeken. Jee, wat is dat leuk zeg.
Ik werd er wel een beetje druk van, maar dat kwam misschien ook omdat we natuurlijk net dat pakket hadden uitgepakt.

Guus aan het snuffelen

De dag daarna deed mijn vrouwtje opnieuw wat voertjes in de mat en ging ik lekker snuffelen en eten. Toen ik alles op had stopte ik netjes en liep toen weg. Ik probeerde er niet eens aan te trekken, en dat terwijl ik dol ben op slopen.
Daarna ruimde mijn vrouwtje de mat weer op voor een volgende keer snuffelen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik heel blij ben met mijn pakket. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om wat leuks te bestellen bij Sis and Dog. Mijn vrouwtje wil nog wel een bandana. Ik ben blij met de snuffelmat. De treats vallen bij mij iets minder in de smaak, maar ja, smaken verschillen en ik ben nou eenmaal een kritische man.

Hebben jullie ook al een snuffelmat of een toffe bandana? Niet? Hup, bestellen! Het is bijna dierendag, Sinterklaas en Kerst. Kijk maar eens gauw op de website van Sis and Dog

Doei, poot van Guus

Deze review is geschreven in samenwerking met Sis and Dog en is zoals altijd objectief.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Guus ging mee op vakantie Geef koekje! x

Guus ging mee op vakantie

16 juni Door: Goldendoodle Guus

Het afgelopen half jaar was een drukke en helaas ook een verdrietige tijd bij ons. Mijn lieve kattenmaatje die vaak ziek was geweest de afgelopen jaren is helaas in ...

Lees het hele artikel
Ik ga naar school, deel 7 Geef koekje! x

Ik ga naar school, deel 7

20 mei Door: Goldendoodle Guus

De afgelopen maand stond bij mijn vrouwtje in het teken van de laatste huiswerkopdrachten, het afmaken van haar portfolio een eerste meeloop stage uurtje met een Dokter Snuffelteam en ...

Lees het hele artikel
5 weetjes over Guus Geef koekje! x

5 weetjes over Guus

1 mei Door: Goldendoodle Guus

Na al die blogs over school vond ik het wel weer tijd voor iets anders. Weet je wat mijn vrouwtje laatst zei. “Guus je bent een gekke hond”. Nou ...

Lees het hele artikel
Ik ga naar school, deel 6 Geef koekje! x

Ik ga naar school, deel 6

18 april Door: Goldendoodle Guus

Wat gaat het toch snel, zeg. Afgelopen maandag had ik alweer mijn een na laatste schooldag op de Dokter Snuffel Academie! Druk De afgelopen weken heb ik alleen maar ...

Lees het hele artikel