Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Een nieuwe halsband van Meola Leather!

5 maart
x
Wat is dit?

Meola Leather had voor mij en mijn vriendjes leren halsbanden gemaakt, met ieder zijn eigen naam erop. Jip is erg gek op zijn nieuwe halsband met naam! Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

Bofkont  

Jip was een van de bofkonten die een prachtige lederen halsband van Meola Leather mocht uittesten! Wij hebben specifiek gekozen voor de wat dikkere halsband van 2 cm. Niet alleen omdat Jip erg sterk is en daarom dus veel aan de riem trekt, maar ook omdat hij een dikke vacht heeft en je anders zijn naam niet ziet.

Toen de halsband arriveerde heb ik hem meteen bij Jip omgedaan. Hij moest eerst wel even wennen, aangezien hij al een lange tijd dezelfde halsband draagt. Gelukkig was hij er snel aan gewend en zat de halsband perfect om zijn nek! (In het begin viel hij erg groot, maar gelukkig kun je hem prima verstellen naar de goede afmeting.)

Onderzoek

Toen we de mail kregen met de vraag wie er zou willen bloggen over een halsband van Meola Leather, reageerde ik meteen enthousiast. Ik ben op zoek gegaan naar hun Instagram-account, en zo kwam ik terecht bij hun site. Ik was megabenieuwd wat voor een soort halsbanden ze zouden verkopen. Al snel bleek dat de eigenaresse niet alleen halsbanden maakt, maar ook tuigjes en broekriemen! Ik vond het zo origineel, aangezien ik dat nog nooit eerder voorbij heb zien komen op Instagram.

Wat vinden wij ervan?

Hij staat perfect! De halsband komt mooi door de vacht van Jip en de afmeting is precies goed.

Het is een mooie en sterke halsband, zelfs voor onze Jip, onze grote druktemaker die soms zo enthousiast is dat er wel eens iets stuk gaat… Niet alleen is het een  sterke halsband, hij valt ook nog eens mooi op, aangezien je je eigen naam en telefoonnummer erop kan laten zetten. Dit is voor ons erg handig, aangezien Jip wel eens achter de konijnen aanrent en we hem daarom soms een paar minuten kwijt zijn.

Met deze halsband ben je zeker van je zaak en kun je met een gerust hart de hond uitlaten, zonder bang te zijn dat je hem nooit meer terugvindt!

Informatie

Wil je nog meer weten over Meola Leather en/of denk je eraan om een halsband aan te schaffen, neem dan zeker een kijkje op hun website of op hun Instagram-pagina!

Instagram: @meolaleather

Website: www.lerentasjes.nl

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jip de Münsterlander

‘Een nieuwe heup, wat houdt dat in?’ Geef koekje! x

‘Een nieuwe heup, wat houdt dat in?’

8 februari Door: Jip de Münsterlander

Jip heeft een lange tijd last gehad van pijn rondom zijn rechter heup. Na een lange wandeling zagen wij hem af en toe huppelen nadat hij ergens van afsprong ...

Lees het hele artikel
Help, een reu Geef koekje! x

Help, een reu

22 december Door: Jip de Münsterlander

Een reutjeshond. Wat zijn ze leuk, lief en aanhankelijk en wat beleven wij een lol aan hun leuke karakter, maar wat kunnen ze toch af en toe de baas ...

Lees het hele artikel
Een hond met verlatingsangst, hoe ga je hier mee om? Geef koekje! x

Een hond met verlatingsangst, hoe ga je hier mee om?

24 november Door: Jip de Münsterlander

Wat er gebeurt We kennen het vast allemaal wel, je staat op het punt om even boodschappen te doen en je hond voor hooguit 1 uurtje alleen thuis te ...

Lees het hele artikel
Waarom een Heidewachtel? Geef koekje! x

Waarom een Heidewachtel?

12 november Door: Jip de Münsterlander

Waarom zijn wij voor onze Jip gegaan? Voordat wij Jip hadden, hadden wij eerst een superlieve Drentse Patrijs genaamd Saar. Saar was een lieve jachthond, maar helaas is ze ...

Lees het hele artikel