Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

De eerste box van Jip

8 november
x
Wat is dit?

Vandaag heeft Jip zijn eerste box ontvangen van The Dog Pen, en wat voor een!

Er zat van alles in, van eten tot speelgoed.

Lakse Kronch met verse zalm

 

Laten we meteen beginnen bij de Lakse Kronch zalmkoekjes, dat lijkt mij wel zo lekker!

’s Ochtends vroeg, voordat ik met Jip zijn grote wandeling loop, loop ik altijd eerst een klein rondje met hem. Aangezien Jip enorm trekt aan de riem en hij soms heel heftig kan blaffen naar andere honden, wilde ik vandaag met hem trainen, zodat hij dit zou afleren.

Gelukkig ging dit goed. Hij liep keurig naast mij en was niet afgeleid naar andere honden toe. Ik heb hem toen beloond met een koekje en zo heb ik dit de hele wandeling volgehouden.

Let op! Niet alleen praten heeft zin tegen een hond, want het draait allemaal om jouw houding. Als jij bang bent, dan is jouw hond dit ook, dus zorg altijd dat je een relaxte houding hebt waar je hond bij is.

Beoordeling: Deze koekjes zijn perfect geschikt als trainingskoekjes. Enuhhh… zoals je kan zien zijn de koekjes ook ideaal als snelle snack voor je hond!

 

Renske stoofpotje

Het volgende product dat ik heb getest: Renske Stoofpotje Wild!

We kunnen eindelijk gaan praten over Jips favoriete product, namelijk Renske. Jips dagelijkse voeding is afkomstig van dit merk. Hij weet natuurlijk wel wat lekker is, dus mocht hij vandaag ontbijten met het heerlijke stoofpotje van Renske!

Toen ik het stoofpotje uit de doos pakte, wilde Jip het meteen opeten (wat je overigens niet kan zien op de foto). Eerst moest hij keurig zitten, toen ik het bakje opende en het ging mixen met een beetje van zijn brokken, toen ging het er ongeveer zo aan toe…

Beoordeling: Jip is normaal niet z’n snelle eter, maar dit…. Hij had het binnen 2 minuten op.

Het Renske stoofpotje was dus een groot succes!

Het hondenspeeltje van Trixie

Woehoeee, dit speeltje was misschien nog wel het leukste cadeautje van The Dog Pen! Jip is gek op speeltjes, het maakt hem niet uit welke kleur, wat voor maat of materiaal het is, Jip speelt er mee!

Maar helaas sloopt hij alles meestal ook binnen 1 dag…

Jip heeft dit speeltje nu 2 dagen en vindt het ge-wel-dig. Hij rent er de hele dag mee rond, maar wat misschien nog wel belangrijker is: het is nog niet kapot! Ik wil niet zeggen dat het niet kapot zal gaan, maar de kwaliteit van dit speeltje is goed genoeg om het vol te houden voor de aankomende dagen….. hihi.

Beoordeling van Jip voor de Trixie Sporty Bone: natuurlijk een dikke 10, hij is er helemaal weg van!

Meatsnax Sprinkles

Dit product viel eigenlijk als eerste bij Jip in de smaak (hij pakte het liefst de zak uit mijn hand, zoals je kan zien, hihi ).

Het is een soort poeder dat je toevoegt aan je eigen voer, in Jips geval zijn Renske brokken. In de sprinkles zitten voedingstoffen in die een hond niet in zijn  normale voer krijgt.

Op de achterkant van de zak staat precies de hoeveelheid die bij jouw hond past, dit voeg je toe aan het gewone voer door middel van een klein handig schepje dat in de binnenkant van het zakje zit.

Beoordeling: Naast het feit dat de sprinkles gezond zijn voor je hond, zijn ze ook gewoon heel lekker (volgens Jip).

Dus ook dit product krijgt een dikke 10++.

Ik hoop dat jullie deze blog van Jip en mij leuk vonden en dat jullie er iets aan hebben gehad.

Zo ja, hopelijk tot snel en bedankt voor het lezen!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jip de Münsterlander

‘Een nieuwe heup, wat houdt dat in?’ Geef koekje! x

‘Een nieuwe heup, wat houdt dat in?’

8 februari Door: Jip de Münsterlander

Jip heeft een lange tijd last gehad van pijn rondom zijn rechter heup. Na een lange wandeling zagen wij hem af en toe huppelen nadat hij ergens van afsprong ...

Lees het hele artikel
Een nieuwe halsband van Meola Leather! Geef koekje! x

Een nieuwe halsband van Meola Leather!

5 maart Door: Jip de Münsterlander

Meola Leather had voor mij en mijn vriendjes leren halsbanden gemaakt, met ieder zijn eigen naam erop. Jip is erg gek op zijn nieuwe halsband met naam! Wil je ...

Lees het hele artikel
Help, een reu Geef koekje! x

Help, een reu

22 december Door: Jip de Münsterlander

Een reutjeshond. Wat zijn ze leuk, lief en aanhankelijk en wat beleven wij een lol aan hun leuke karakter, maar wat kunnen ze toch af en toe de baas ...

Lees het hele artikel
Een hond met verlatingsangst, hoe ga je hier mee om? Geef koekje! x

Een hond met verlatingsangst, hoe ga je hier mee om?

24 november Door: Jip de Münsterlander

Wat er gebeurt We kennen het vast allemaal wel, je staat op het punt om even boodschappen te doen en je hond voor hooguit 1 uurtje alleen thuis te ...

Lees het hele artikel