Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

De Dog Pen box

22 februari
x
Wat is dit?

Ja daar is-ie dan! Vrouwtje schrijft en ik krijg cadeautjes.

Vind dit wel een goede taakverdeling, zij werken/dingen doen en ik genieten van de leuke en lekkere dingen. De timing was trouwens super, de box kwam binnen daags voor mijn verjaardag. Het was een dinsdag, vrouwtje is deze dag expres langer thuis gebleven. Iets voor half elf ging de bel, dat geluid vind ik zo vervelend. Ga altijd hard blaffen, laat dan weten dat er iemand voor de deur staat. Sowieso ben ik best een goed waker, al zeg ik het zelf. Vrouwtje en baas zijn het daar niet helemaal mee eens. In dit geval was het de postbode, vaak als hij komt is het iets voor vrouwtje of baas.

Pakketje voor mij!

Dit keer ben ik de gelukkige, ik ruik het meteen en wijk niet meer van de zijde van vrouwtje. Weet meteen dat ik de doos in de gaten moet houden. Gelukkig is vrouwtje net als ik erg nieuwsgierig, en snel openen we samen de box. In de box zitten verschillende dingen. Zo zit er een knuffelbot Trixie Sporty Bone in, deze vind ik meteen erg leuk. Vrouwtje vindt hem vooral leuk door de vrolijke kleurtjes. Ik denk voornamelijk aan hoe snel ik hem kapot kan krijgen, dit is mijn missie in het leven.

Knuffels krijg vaak binnen een dag kapot, dit doe ik door er op te knauwen. Een flostouw is een betere uitdaging voor mij. Ondertussen zijn we drie weken verder en loop ik halve dagen met dit bot rond. We doen gooispelletjes en ik verwelkom de baas thuis met dit bot in mijn bek. Het blijft heel! Super knuffelbot, mijn favoriet!

Er zit heel veel lekkers in; een paar dingen hebben we meteen geprobeerd. Zo zitten er snoepjes in van Lakse Kronch, van The Wolf of Wilderness “Wide Acres” en zitten er nog visbotjes in. Nooit verwacht, maar wat ruiken die lekker, deze mag ik als eerste proeven… Heerlijk! De zalmkoekjes van Lakse Kronch heeft vrouwtje nog even achtergehouden, die krijg ik binnenkort heeft ze gezegd.

The Wolf of Wilderness “Wide Acres” zijn heerlijk, vrouwtje vindt de verpakking fijn en ze ruiken volgens haar niet vervelend of te sterk. Ik ruik ze wel: als ze het doosje opent ben ik er als de kippen bij!

Wolf of Wilderness treats

Voordeel voor mij is dat ze graan- en glutenvrij zijn, hier kan ik dus wel tegen, en ik mag er lekker van snoepen.

Tot snel, dan vertel ik je over een leuk avontuur.

 

Groetjes en een lik van Soof

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Soof Yara

Mijn favo wandelgebied Geef koekje! x

Mijn favo wandelgebied

5 december Door: Soof Yara

Net als vele andere van jullie hebben ook wij ons vaste rondje. Dit is lekker bij ons de velden of de bossen in. Daarnaast wonen we vlakbij een heidegebied, ...

Lees het hele artikel
O jee! Die loopsheid Geef koekje! x

O jee! Die loopsheid

20 november Door: Soof Yara

Daar is die dan weer, bah baal er zo van. Ben loops, voel het al dagen aankomen. Baasjes zeggen ook dat ik me anders gedraag, volgens hen ben ik ...

Lees het hele artikel
Animal Event Geef koekje! x

Animal Event

9 mei Door: Soof Yara

Wow wat een happening! Animal Event te Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Vorig jaar zijn we er ook geweest, vrouwtje, moeder van vrouwtje en ik. En dit jaar had vrouwtje ...

Lees het hele artikel
Eerste keer mee op vakantie Geef koekje! x

Eerste keer mee op vakantie

2 april Door: Soof Yara

Hoi hoi, weer even geleden, maar ik ben er weer. Ik wil jullie graag vertellen over op vakantie gaan met mijn baasjes. Ieder jaar mag ik minimaal 1x mee ...

Lees het hele artikel