Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Bloggers welkomstbox review!

26 december
x
Wat is dit?

Wij ontvingen een super leuk pakketje om te mogen reviewen! Foto’s maken met een jonge hond is nog een hele uitdaging…

Edgard & Cooper – Juicy Chicken Jerky with blueberry and apple 

Volgens de honden een dikke 10 voor de smaaktest! Maar wat vind ik van het product?

Allereerst de verpakking. De snacks zitten in een 100% biologisch afbreekbaar zakje en dat vinden wij super tof! We moeten een beetje lief zijn voor onze planeet. Daarnaast gaat 10% van de winst naar de Dog Care Clinic in Sri Lanka! Dus verantwoordelijk snacken en je steentje bijdragen. Ik ben persoonlijk geen fan van gesloten verpakkingen, ik wil graag zien wat ik koop. Echter zou je dan al snel gebruik moeten maken van een verpakking met plastic venster en die zijn dan weer niet biologisch afbreekbaar. Dus dat is een lastige afweging. 

Review hondensnack Dogsee

Dogsee Chew Puffy Bars 

Wellicht dat sommige van jullie al bekend zijn met de kauwstaven gemaakt van Jak melk uit het Himalayagebergte. Wij hebben deze regelmatig in huis en mijn honden zijn er gek op. Een 100% natuurlijk, glutenvrij en calciumrijk kauwbot. Het kauwen draagt bij aan het verminderen en voorkomen van tandplak en tandsteen.

De kauwstaven hebben een laag vetgehalte. Dit maakt het een perfecte snack voor honden met overgewicht. Kaylo heeft in het verleden pancreatitis gehad, dit is een ontsteking van de alvleesklier. Hierdoor zijn wij nog steeds erg voorzichtig met voeding en snacks en probeer ik deze lager in vet te houden om zijn alvleesklier te ontlasten. 

De Chew puffy is een gepofte variant van de normale jakstaven. Ideaal voor honden die van zachtere en knapperige snacks houden. Deze zijn ook bij mijn honden een groot succes, al denk ik dat ze toch de voorkeur hebben voor de kauwstaven. Al kon Tika niet van de verpakking afblijven. 

Nieuwsgierig naar het productieproces? Check de website van Dogsee

Renske biologisch kuipje kip 

Deze gestoomde kuipjes zijn 100% biologisch, glutenvrij en graanvrij. Perfect als afwisseling maar ook geschikt als hoofdvoeding. 

Mijn honden worden het grootste gedeelte rauw gevoerd. Zij krijgen een gevarieerd menu van verschillende KVV merken. Ter variatie krijgen ze af en toe gestoomde voeding of blikvoer. Tika eet een paar dagen in de week brok. Wel zo makkelijk met een hond die regelmatig naar een oppasadres gaat. Wij zijn al een tijdje bekend met de biologische producten van Renske. Zo eet Tika op dit moment ook de krokante brok uit de biologische lijn. En dat bevalt erg goed! 

ZippyPaws Emoji

Mijn honden zijn vrij kieskeurig wat speelgoed betreft. Het moet een goede pieper bevatten, niet te groot zijn en een beetje van degelijke kwaliteit. Wij zijn al enige tijd bekend met het speelgoed van ZippyPaws en het is een groot succes bij de honden. Toen ik de Emoji voor de eerste keer bekeek had ik niet het idee dat het lang heel zou blijven. Maar het tegendeel is bewezen! Ze gooien hem de hele kamer door, wordt aangetrokken en hard in gebeten.. En nog steeds geen gaatje te vinden! Nu zal dit natuurlijk per hond verschillen maar wat ons betreft.. goedgekeurd!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Kaylo & Tika

Review: Bellfor hondenvoeding Geef koekje! x

Review: Bellfor hondenvoeding

26 februari Door: Kaylo & Tika

Wij hadden het genoegen om een van de varianten van Bellfor hondenvoer te proberen! Onze keuze viel al snel op de krokante brok met lam en konijn. Deze variant ...

Lees het hele artikel
Feestdagen met een reactieve hond Geef koekje! x

Feestdagen met een reactieve hond

21 januari Door: Kaylo & Tika

Eigenlijk krijg ik bij de woorden ‘’feestdagen’’ en ‘’reactieve hond’’ in dezelfde zin al stress. De decembermaand; een van de drukste maanden van het jaar. Kerstvakantie, kerstinkopen doen, afvragen ...

Lees het hele artikel
Leven met een reactieve hond Geef koekje! x

Leven met een reactieve hond

5 december Door: Kaylo & Tika

Met een ‘’reactieve’’ hond bedoelen we eigenlijk honden die uitvallend gedrag vertonen. Dit kan naar zowel mensen, honden, andere dieren en bijvoorbeeld naar voorwerpen. Uitvallen gebeurt uit een emotie. ...

Lees het hele artikel
Wie zijn Kaylo & Tika?  Geef koekje! x

Wie zijn Kaylo & Tika? 

15 november Door: Kaylo & Tika

Kaylo Kaylo is een kruising Šarplaninac van bijna 7 jaar. Inmiddels woont hij 4 jaar bij mij. Kaylo is geboren in Sarajevo, Bosnië. Ruim twee jaar heeft hij samen ...

Lees het hele artikel