Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

2020 met Daisy

12 januari
x
Wat is dit?

Het jaar is maar net begonnen en Daisy heeft al van alles op de planning staan! Ik wil jullie graag een kijkje laten nemen in het aankomende jaar. Laten we vooruit kijken!

  • Haar allereerste vakantie.

Vorig jaar heb ik een mini-vakantie gewonnen in Drenthe bij VanMaanen vakantiehuizen. Hier gaan wij deze maand naartoe. Het leuke is dat allebei onze honden mee mogen. Het park schijnt gericht te zijn op honden dus het wordt hopelijk één groot feest! Veel spelen, lekker eten en mooie wandelingen maken. Om in de avond lekker bij te komen in het huisje. Het huisje heeft een grote omheinde tuin. Dit maakt het extra leuk, zo kunnen de honden de dag beginnen met lekker buiten ravotten. Zodra we weer thuis zijn, zal ik hierover natuurlijk onze ervaringen delen.

  • Verder met de cursus Obedience.

Vorig jaar ben ik gestart met Obedience met Daisy. Veel mensen vonden het maar een rare zet om deze cursus met een Beagle te volgen. Zo eigenwijs als een Beagle ben ik eraan begonnen. Wat doet Daisy het goed, en nog belangrijker: wat vind ze het leuk! Ze geniet enorm als we naar de cursus gaan. Dit is zo ontzettend leuk om te zien. Ze is heel erg leergierig en wilt alles heel snel doen. Soms wel eens te snel. Ze moet vaak afgeremd worden. Als het haar te lang duurt, gaat ze zelf aan de slag en haalt ze al haar geleerde uit de kast om te laten zien. Super grappig maar natuurlijk niet de bedoeling. Dit jaar hoop ik weer op een mooi cursusjaar met Daisy. Of ze de cursus nou ooit zal halen of niet, we hebben in ieder geval veel plezier samen!

  • Een nieuwe cursus starten.

Al een hele tijd denk ik erover na om de cursus ‘speuren/detectie’ te gaan doen met Daisy. Ze is tenslotte een Beagle. Een echte jachthond van nature. Veelal met haar neus naar de grond gericht tijdens het wandelen om nieuwe geurtjes te ontdekken. Thuis speel ik vaak verstoppertje met haar. Dit vind ze geweldig. Ze gebruikt haar neus om ons en/of koekjes te zoeken. Dit jaar ga ik de cursus starten en hopelijk vind ze het wat!

  • The Dog Survival Run.

Dit jaar wil ik meedoen aan een Dog Survival Run samen met Daisy. Daisy is zo energiek en ik kan wel wat sportiviteit in mijn leven gebruiken. Samen sporten met je hond is een stuk leuker dan alleen! Dit jaar ga ik met Daisy trainen om hier aan deel te kunnen nemen. Vooral ik zal moeten trainen… 😉 Ik zal gaan fietsen met Daisy, veel wandelen/hardlopen en daarnaast kun je bij de hondenclub waar Daisy traint voorbereidende lessen volgen voor een survival run met je hond! We gaan het meemaken!

  • Fotografie.

Dit jaar wil ik mijn fotografie hobby uitbreiden. Meer oefenen om foto’s te maken. Daarnaast is mijn plan om een cursus hondenfotografie te gaan volgen. Er zullen in ieder geval weer veel nieuwe, mooie foto’s van Daisy online komen dit jaar.

Een pootje van Daisy en van ons samen nog een heel gezond en mooi 2020 toegewenst.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Daisy de Beagle

Daisy's 10 beste insta-foto's tot nu toe! Geef koekje! x

Daisy's 10 beste insta-foto's tot nu toe!

14 augustus Door: Daisy de Beagle

Sinds 7 juni 2019 heeft Daisy een eigen Instagram account. Het leek mij leuk om de 10 meest populaire foto’s tot nu toe erbij te halen! Foto 1: Deze ...

Lees het hele artikel
Waarom een beagle? Geef koekje! x

Waarom een beagle?

8 juli Door: Daisy de Beagle

‘Waarom heb je in godsnaam een beagle in huis genomen’? is een vraag die ik vaak naar mijn hoofd geslingerd krijg. Wanneer mensen horen dat ik een beagle ...

Lees het hele artikel
Vakantie bij VanMaanen Vakantiehuizen Geef koekje! x

Vakantie bij VanMaanen Vakantiehuizen

18 maart Door: Daisy de Beagle

Wij zijn op vakantie geweest in Drenthe! Wat was het hier mooi, ontspannend en ontzettend leuk. We hebben met zijn vieren heel erg genoten. We zijn echt tot rust ...

Lees het hele artikel
De 5 meest gehoorde vooroordelen over de Beagle Geef koekje! x

De 5 meest gehoorde vooroordelen over de Beagle

10 oktober Door: Daisy de Beagle

Al een hele tijd wilde ik heel graag een beagle. Ik zag ze vaak lopen en vond het zulke leuke honden. Op internet heb ik eerst veel gelezen over ...

Lees het hele artikel